top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Questions and Concerns

Publiczna·36 uczestników

Czy warto dziś patrzeć w stronę zagranicznych rynków i jak się do tego w ogóle zabrać?

Od dłuższego czasu zastanawiam się, czy rozsądne jest dziś kierowanie wzroku poza Europę, szczególnie jeśli ktoś myśli o długoterminowym zabezpieczeniu kapitału. Niby możliwości jest mnóstwo, ale trudno odsiać realne okazje od zwykłego marketingu. Macie jakieś doświadczenia, wskazówki, może coś, na co warto zwrócić uwagę, zanim człowiek w ogóle zacznie poważnie analizować temat?

9 wyświetleń
Vla Che
Vla Che
11 gru

W podobnym momencie byłem kilka miesięcy temu i dopiero po spokojnym przejrzeniu trendów zaczęło mi się klarować, że realna przewaga leży w miejscach, które łączą szybki rozwój z dość stabilnymi zasadami dla kupujących. Najciekawsze było dla mnie to, że w praktyce trudno znaleźć region, który tak konsekwentnie stawia na infrastrukturę i długofalowy wzrost. Właśnie wtedy trafiłem na ofertę Nieruchomości на sprzedaż w Dubaju prowadzącą pod kątem analizy do przemyślenia całego procesu, jak to wszystko działa i jakie standardy obowiązują. To mi mocno poukładało spojrzenie — nie chodzi nawet o sam kierunek, ale o sposób, w jaki tam prezentuje się projekty, opisuje formalności i tłumaczy, jak wygląda planowanie rozwoju.

Natulino ♥ Snuza
Razem dla spokojniejszego snu

W Natulino wierzymy, że zdrowy i bezpieczny sen dziecka zaczyna się od oddychającego materaca, bezpiecznego łóżeczka i bliskości mamy.
Ale czasem potrzeba czegoś więcej.

Dlatego polecamy monitory oddechu Snuza,

który czuwa kiedy mama śpi.

snuzawings1.png
naturals2.jpg
snuza_preview_rev_1.png

SNUZA® HERO MD przenośny monitor oddechu dla niemowląt Producent: Snuza (Pty) Ltd. Upoważniony przedstawiciel: Advena Ltd. Importer i podmiot prowadzący reklamę: Grow Smart & Partners Mariusz Sasiak.

To jest wyrób medyczny. Używaj go zgodnie z instrukcją używania lub etykietą.

bottom of page