top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Questions and Concerns

Publiczna·56 uczestników

Medycyna estetyczna w Warszawie - kogo polecacie, żeby nie przesadzić?

Cześć wszystkim! Słuchajcie, mam taki temat... Od dłuższego czasu myślę o tym, żeby zrobić coś z moją cerą, bo po zimie wygląda na mega zmęczoną. No i te pierwsze zmarszczki mimiczne zaczeły mnie już mocno irytować :/

Tylko mam straszny problem z wyborem miejsca. Jak patrzę na zdjęcia w necie, to połowa tych klinik robi twarze "na jedno kopyto" – wiecie, wszystko takie naciągnięte i sztuczne. Ja bym chciała kogoś, kto ma bardziej medyczne podejście, a nie tylko idzie za modą z Instagrama. Zależy mi na czymś sprawdzonym w Warszawie, najlepiej w centrum, gdzie pracują konkretni lekarze, a nie przypadkowe osoby po weekendowym kursie. Macie jakieś swoje sprawdzone miejsca, gdzie nie zrobią ze mnie innej osoby, tylko po prostu pomogą skórze odżyć? Będę wdzięczna za każdą szczerą opinię, bo trochę się boję trafić do kogoś słabego...

5 wyświetleń

Powiem Ci, że miałam dokładnie ten sam dylemat jeszcze parę miesięcy temu. Też się mega bałam efektu "maski", bo u mnie w pracy kilka dziewczyn tak wygląda i no... słabo to wygląda na żywo. Ja w końcu po długich poszukiwaniach i czytaniu opinii trafiłam do beauty clinic warszawa i serio, kamień z serca.

Wiesz co mnie do nich przekonało? Że tam nie ma namawiania na wszystko na raz. Pani doktor, u której byłam, najpierw mi w ogóle wytłumaczyła, co z czego wynika i że medycyna estetyczna to nie tylko wypełniacze, ale przede wszystkim zdrowie skóry. Czuć tam takie bardziej naukowe podejście, a nie tylko trendy. Co prawda, terminy mają czasem dość odległe (musiałam trochę poczekać na pierwszą wizytę), ale moim zdaniem warto, jeśli zależy Ci na naturalnym efekcie. Lokalizacja też spoko, bo sam środek Warszawy, więc łatwo dojechać. No i co ważne, to nie jest jakieś nowe miejsce "znikąd", bo chyba działają też za granicą, co dla mnie było jakimś tam wyznacznikiem, że wiedzą co robią. Sprawdź sobie ich stronę albo Instagrama, zobaczysz czy Ci pasuje taki vibe, ale według mnie to jedna z sensowniejszych opcji teraz.

Natulino ♥ Snuza
Razem dla spokojniejszego snu

W Natulino wierzymy, że zdrowy i bezpieczny sen dziecka zaczyna się od oddychającego materaca, bezpiecznego łóżeczka i bliskości mamy.
Ale czasem potrzeba czegoś więcej.

Dlatego polecamy monitory oddechu Snuza,

który czuwa kiedy mama śpi.

snuzawings1.png
naturals2.jpg
snuza_preview_rev_1.png

SNUZA® HERO MD przenośny monitor oddechu dla niemowląt Producent: Snuza (Pty) Ltd. Upoważniony przedstawiciel: Advena Ltd. Importer i podmiot prowadzący reklamę: Grow Smart & Partners Mariusz Sasiak.

To jest wyrób medyczny. Używaj go zgodnie z instrukcją używania lub etykietą.

bottom of page