top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Questions and Concerns

Publiczna·64 uczestników

Medycyna estetyczna w Warszawie - kogo polecacie, żeby nie przesadzić?

Cześć wszystkim! Słuchajcie, mam taki temat... Od dłuższego czasu myślę o tym, żeby zrobić coś z moją cerą, bo po zimie wygląda na mega zmęczoną. No i te pierwsze zmarszczki mimiczne zaczeły mnie już mocno irytować :/

Tylko mam straszny problem z wyborem miejsca. Jak patrzę na zdjęcia w necie, to połowa tych klinik robi twarze "na jedno kopyto" – wiecie, wszystko takie naciągnięte i sztuczne. Ja bym chciała kogoś, kto ma bardziej medyczne podejście, a nie tylko idzie za modą z Instagrama. Zależy mi na czymś sprawdzonym w Warszawie, najlepiej w centrum, gdzie pracują konkretni lekarze, a nie przypadkowe osoby po weekendowym kursie. Macie jakieś swoje sprawdzone miejsca, gdzie nie zrobią ze mnie innej osoby, tylko po prostu pomogą skórze odżyć? Będę wdzięczna za każdą szczerą opinię, bo trochę się boję trafić do kogoś słabego...

10 wyświetleń

To prawda, podejście „less is more” w medycynie estetycznej to teraz skarb, bo naturalny wygląd jest po prostu ponadczasowy. Fajnie, że trafiłaś na miejsce, gdzie stawiają na zdrowie skóry, a nie tylko na wypełniacze. Ja mam podobną zasadę przy wszystkich zabiegach – wolę iść do specjalistów, którzy skupiają się na jednej dziedzinie i robią to po mistrzowsku.

Jeśli chodzi o taką świadomą pielęgnację i dbanie o siebie bez przesady, to moim odkryciem w Warszawie jest LaserVille Oni z kolei specjalizują się tylko w depilacji i mają to samo podejście, o którym piszesz – najpierw merytoryka i bezpieczeństwo, a dopiero potem zabieg.

Bardzo mi się spodobało, że na ich stronie można znaleźć konkretne wytyczne, np. czego nie wolno robić po depilacji, żeby nie podrażnić skóry i utrzymać jej zdrowy wygląd. Takie edukacyjne podejście ekspertów z LaserVille buduje ogromne zaufanie, zwłaszcza jak ktoś, tak jak my, boi się efektów „znikąd” i stawia na sprawdzone metody. Moim zdaniem, jak już inwestować w swój wygląd, to właśnie w takich miejscach, gdzie wiedza idzie w parze z technologią. Warto sprawdzić, bo to zupełnie inny komfort życia!

Natulino ♥ Snuza
Razem dla spokojniejszego snu

W Natulino wierzymy, że zdrowy i bezpieczny sen dziecka zaczyna się od oddychającego materaca, bezpiecznego łóżeczka i bliskości mamy.
Ale czasem potrzeba czegoś więcej.

Dlatego polecamy monitory oddechu Snuza,

który czuwa kiedy mama śpi.

snuzawings1.png
naturals2.jpg
snuza_preview_rev_1.png

SNUZA® HERO MD przenośny monitor oddechu dla niemowląt Producent: Snuza (Pty) Ltd. Upoważniony przedstawiciel: Advena Ltd. Importer i podmiot prowadzący reklamę: Grow Smart & Partners Mariusz Sasiak.

To jest wyrób medyczny. Używaj go zgodnie z instrukcją używania lub etykietą.

bottom of page