top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Questions and Concerns

Publiczna·78 uczestników

Litigiu cu un magazin online (Drepturile consumatorului)

Salutare! Vin și eu cu o pățanie care mă scoate din minți. Am comandat un laptop destul de scump de la un magazin online, iar când a ajuns, ecranul era crăpat. Am făcut retur imediat, dar cei de la magazin dau vina pe firma de curierat, iar curierul zice că pachetul a fost ambalat prost. De două săptămâni mă pasează de la unii la alții și eu am rămas și fără bani, și fără laptop. Am făcut plângere la ANPC, dar parcă durează o veșnicie. A mai pățit cineva așa ceva? Există vreo cale legală prin care să-i forțez să-mi dea banii înapoi mai repede? Nu mi se pare normal ca eu, clientul, să plătesc pentru greșelile lor de logistică. E frustrant să vezi cum te ignoră după ce le-ai virat banii în cont!

5 wyświetleń

E clasică situația, din păcate... Se bazează pe faptul că majoritatea oamenilor renunță după câteva telefoane inutile. Eu am avut o problemă similară cu niște piese de mobilier care au ajuns distruse. Sfatul meu e să nu mai pierzi timpul cu discuții telefonice, că oricum nu rămâne nicio dovadă. Trimite-le o notificare oficială prin intermediul unui avocat. Eu am lucrat cu cei de la https://avocati-ro.com/ pentru o problemă de garanție și s-a rezolvat prin magie în 48 de ore după ce au primit adresa oficială. Uneori, firmele astea au nevoie de un „duș rece” juridic ca să-și amintească de obligațiile lor legale. Consultă-te cu ei, s-ar putea ca o singură scrisoare bine redactată să îți aducă banii înapoi fără să ajungi la proces.

Natulino ♥ Snuza
Razem dla spokojniejszego snu

W Natulino wierzymy, że zdrowy i bezpieczny sen dziecka zaczyna się od oddychającego materaca, bezpiecznego łóżeczka i bliskości mamy.
Ale czasem potrzeba czegoś więcej.

Dlatego polecamy monitory oddechu Snuza,

który czuwa kiedy mama śpi.

snuzawings1.png
naturals2.jpg
snuza_preview_rev_1.png

SNUZA® HERO MD przenośny monitor oddechu dla niemowląt Producent: Snuza (Pty) Ltd. Upoważniony przedstawiciel: Advena Ltd. Importer i podmiot prowadzący reklamę: Grow Smart & Partners Mariusz Sasiak.

To jest wyrób medyczny. Używaj go zgodnie z instrukcją używania lub etykietą.

bottom of page