top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Questions and Concerns

Publiczna·109 uczestników

Jak rozumieć wskaźnik RTP?

Ostatnio natknąłem się na pojęcie RTP i zastanawiam się, jak prawidłowo je interpretować. Wiem, że jest to wartość statystyczna liczona w dłuższej perspektywie, ale nie zawsze wiadomo, jak przekłada się ona na pojedyncze sesje. Czy wysoki wskaźnik rzeczywiście powinien być głównym kryterium wyboru, czy ważniejsze są też zmienność, zasady i tempo rozgrywki? Chętnie poznam opinie osób, które analizowały takie parametry i wiedzą, na co warto zwracać uwagę.

4 wyświetlenia

Przeglądając

zwróciłem uwagę na informacje dotyczące wskaźnika RTP oraz sposobu prezentowania parametrów poszczególnych pozycji. Serwis zawiera rozbudowany katalog materiałów od różnych dostawców, dlatego przy porównywaniu warto patrzeć nie tylko na samą wartość procentową, ale również na zmienność, zasady działania i sposób obliczania statystyk. RTP jest wynikiem teoretycznym liczonym w długim okresie i nie pozwala przewidzieć rezultatu pojedynczej sesji. Dla mnie ważne są również czytelne opisy, przejrzyste zasady oraz łatwy dostęp do informacji technicznych. Warto sprawdzać te dane bezpośrednio w szczegółach konkretnej pozycji, ponieważ parametry mogą różnić się zależnie od jej wersji.

Natulino ♥ Snuza
Razem dla spokojniejszego snu

W Natulino wierzymy, że zdrowy i bezpieczny sen dziecka zaczyna się od oddychającego materaca, bezpiecznego łóżeczka i bliskości mamy.
Ale czasem potrzeba czegoś więcej.

Dlatego polecamy monitory oddechu Snuza,

który czuwa kiedy mama śpi.

snuzawings1.png
naturals2.jpg
snuza_preview_rev_1.png

SNUZA® HERO MD przenośny monitor oddechu dla niemowląt Producent: Snuza (Pty) Ltd. Upoważniony przedstawiciel: Advena Ltd. Importer i podmiot prowadzący reklamę: Grow Smart & Partners Mariusz Sasiak.

To jest wyrób medyczny. Używaj go zgodnie z instrukcją używania lub etykietą.

bottom of page