Lista nowych mini gier hazardowych do nauki zasad
Hejka, od paru dni rozglądam się za krótkimi mini gierkami hazardowymi, które wyszły w 2025 roku i nadają się bardziej do nauki zasad niż do poważnej gry na stawkę. Chodzi mi o takie tytuły, które da się uruchomić w wersji demonstracyjnej bez logowania, żeby po prostu sprawdzić, jak działa plansza, jakie są poziomy trudności, ile można maksymalnie wyciągnąć z mnożnika i jak wypada RTP. Zainteresowały mnie opisy gier, które przypominają stare komputerowe produkcje, ale działają w realiach iGamingu, więc szukam miejsca, gdzie ktoś już to sensownie zebrał i opisał pod kątem grania całkowicie za darmo. Może ktoś ma pod ręką taki materiał i może się podzielić?
9 wyświetleń

Swoją drogą miałem podobny dylemat i trafiłem na całkiem konkretny artykuł, który może cię zainteresować, bo skupia się właśnie na nowych mini grach i innych tytułach w wersji demo z 2025 roku. Chodzi o ten materiał: https://www.miastogier.pl/publicystyka,1998.html. Autor opisuje tam między innymi Mines od InOut z planszą 5x5 i wyborem liczby bomb, Chicken Road 2.0 z czterema poziomami trudności i ogromnym możliwym mnożnikiem, a także crashowe CricX czy Trader oraz klasyczny 2025 Hit Slot. Przy każdej grze pojawiają się informacje o maksymalnych wygranych w stylu 100x czy 2025x, wartości RTP oraz tym, że wszystko można najpierw przetestować w darmowej wersji demonstracyjnej bez zakładania konta i bez wpłaty.