Де взяти першу позику під 0% для українців у Кракові 2026?
Вітаю! Переїхали з дітьми до Кракова, знайшли роботу, але перший місяць важкий – треба заплатити за квартиру вперед, купити ліжка, посуд. Зарплата буде тільки через 2 тижні. Шукаю, де можна взяти 4000–6000 злотих під нуль відсотків на перший раз. Чув про Pożyczka Plus і Vivigo, але не знаю, чи актуально в 2026. Хто оформляв недавно? Чи потрібен обов’язково PESEL і польська картка? Боюся, що відсотки будуть шалені, якщо щось піде не так. Розкажіть, як проходив процес, скільки часу зайняло і чи дійсно гроші прийшли швидко. Дуже сподіваюся на вашу допомогу!
16 wyświetleń

Привіт! Так, у 2026 році все ще реально взяти першу позику під 0% українцям у Польщі. Я сам брав у січні. Багато МФО спеціально для нас спростили умови. Потрібен PESEL (видають за день-два), паспорт, польський номер і картка банку. Без карти побуту дають, але не всі. Pożyczka Plus — перша до 8000 злотих 0%, термін 30–45 днів. Vivigo — до 5000 на 61 день, теж 0% якщо вчасно. Процес онлайн: реєструєшся, фото документів, верифікація рахунку. Рішення за 15 хвилин, гроші — швидко. Я отримав за годину. Але повертай точно в термін! Інакше ставка висока. Інші варіанти: Smart Pożyczka, Wandoo. Усе перевіряй на спеціальному сайті з актуальними пропозиціями для українців: . Там список МФО, умови, відгуки. Не бери більше, ніж зможеш віддати. Удачі!